Centerns Horhus

Det är glädjande att se att CUF har kommit till insikten att prostituerade kvinnor behöver mer rättigheter. De kvinnor som själva valt prostitutionsyrket löper säkert mycket större risk än andra yrkesgrupper att utsättas för till exempel sexuella trakasserier på arbetet, någonting som legaliserad bordellverksamhet säkert skulle kunna lösa. Dessutom vore det ju bra att göra prostitution till ett legitimt yrke. Jag är övertygad om att många gymnasieskolor skulle starta egna hor-program för dem som vill göra verklig karriär som prostituerad i Centerns Sverige. Man skulle kunna starta egna fack-föreningar och skriva kollektivavtal där kvinnornas sexuella attraktion bedöms utifrån en 10-gradig skala med lön därefter och vips så har vi ett enkelt sätt att kvalitetsbedöma kvinnor på samma sätt som andra kött-produkter. Kanske skulle man till och med kunna klassa prostitution som en hushållsnära tjänst och finansiera det med skattepengar.


Man undrar vad det är som har gått snett i Centerns ungdomsförbund. Varför de har så otroligt sneda värderingar och inte har en susning om hur människor egentligen har det. Kanske vore det en bra idé för centerungdomarna själv att bjuda ut sig på den fria marknaden och praktisera en stund för att se hur många som egentligen väljer prostitutionsyrket själva. Att kalla detta en jämställdhetsfråga är att idiotförklara sig själva. Det ger ju mannen legitim rätt till kvinnans kropp, det ger män rätt att se på vissa kvinnor som sexuella köttstycken. Vad skulle det få för effekt i andra sammanhang? Kanske är det så att Centerpartister i allmänhet är så trångsynta att de faktiskt tror att valfriheten är någonting som finns på riktigt. Detta är ytterligare en i raden av förslag och påståenden från en borgerlig rörelse som rör sig allt längre bort ifrån såväl människor som verkligheten. Lyckligtvis är det snart bara tre år kvar.



Andra bloggar om: cuf, prostitution, legalisera, jämställdhet

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Kan detta vara min kusin månne? Jag har en god vän du skulle träffa nån gång, ni skulle nog ha mycket att prata om.
Kul att hitta din blogg iaf

2008-01-16 @ 02:16:35
Postat av: Georg W

Jag har en kompis du skulle träffa han är också ilsken på den borgerliga regeringen.:)
Puss och kram Alex. Your my Man. Pappa jobbar och tjänar massor av pengar nu. Passa på och plocka av honom lite innan han köper godis för alltihop eller sticker till Tailand igen... Kan du skicka mig din email-adress. Natti natti till den borgerliga alliansen

2008-02-27 @ 00:01:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0